Saturday, 30 July 2016

Later get back ...


Assalamualaikum w.b.t ..

Hai .. hai ... hmmmmmm .. terus mood tak ado sebab blog dah update macam - macam .. cedihnya .. tunggulah balik rumah , nak buat semuanya BARU ! huuuuu .. korang .. korang .. eeerrrmmm .. nanti kena bagi tunjuk ajar .. hmmmmm .. bolehkan ??? bagi tunjuk ajar .. banyak dah cheq tertinggal jauh :'( ajar tau .. tau ... 

Hehehehe ... tu je nak diupdatenya . hahahhaha . tak lah , ada nanti update - updatenya . In shaa Allah .. ada yang menyusul lagi . heeeeee .. untuk harini . Ini jelah yang boleh diupdatekan untuk sementara nilah . nak balik lambek lagi woi ! nak balik !! hahahahahhaa . adeh ... lagi berapa minggu eh tinggal ??? lambat !! lambat !! lambat !! lambat lagi ... hmmmmm .. cedihnya . aaaarrhhh .. rindu katil aku . hahahahahha . rindu katil jela :P 

Tu je mampu yang ada , hahahaha . Tu jelah yang boleh untuk masa sekarang , pape pun .. nak ucapkan sori sangat - sangat .. diam je .. blog ni pun dah jadi apa dah . hahaha . sori sangat - sangat ye . one day ! skin blogku berubah . In Shaa Allah . huhuhuhuhu . okaylah . bye - bye .. Assalamualaikum w.b.t ..